Meny Stäng

Stiga jordfräs

Stiga är ett välkänt namn inom trädgårdsredskap och du känner med all säkerhet igen märket och den gula färgen som alltid är Stigas färg på alla deras produker. En jordfräs från Stiga har samma typ av gula färg och håller samma typ av höga kvalité som deras andra produkter. Du kanske redan har en gräsklippare eller en åkgräsklippare från Stiga som du är väldigt nöjd med, och nu är det dags att utöka dina verktyg för trädgården med en jordfräs från från samma företag.

Utbud

Stigas utbud av jordfräsar finns i olika varianter och är framtagen för att passa olika typer av användare som den som har en liten trädgård och den som använder en jordfräs mer professionellt. Den minsta modellen av Stigas jordfräs är lämpad för luckra upp och jorden i ett befintligt land, och jordfräsen kommer att hjälpa dig utan att du själv behöver göra grovjobbet. För ett ergonomiskt arbete i trädgården så har Stiga ett ställbart styre i höjdled och som är vikbart. Arbetsbredden för minsta modellen är på 36cm och passar det lilla landet där du vill ha en fin jord för att plantera dina grönsaker.

Mellanklass

Mellanklassmodellen av Stigas jordfräsar är anpassad för lilla eller medelstora trädgården som har mer krav på kraft och funktion. En större arbetsbredd på runt 40 cm och är fortfarande lätt att komma åt med i trånga utrymmen p.g.a. sin låga vikt. Den har även en växel framåt och en växel bakåt. Handtaget är ställbart så att du kan ställa in det på bästa sätt och när Stigas jordfräs gör jobbet för dig.

Stigas mellanklassmodell av jordfräs är även lätt att flytta efter arbetet är klart i trädgården eftersom vikten är lätt och transporthjulen sitter baktill. För den som vill ha den bästa kraften och de bästa egenskaperna hos en jordfräs som är lämpad för proffsen så kommer du att vilja välja toppmodellen som har en motor från Briggs and Stratton på hela 5 hk. Arbetsbredden är på hela 50 cm och det ergonomiska styret är ställbart i höjd och även i sidled för din bästa komfort när du styr din jordfräs från Stiga.

En smart viktfördelning gör att Stigas jordfräs är lätt att manövrera och kommer att hjälpa dig med en helt ny typ av kraft i trädgården. Även andra fördelar som att hitta reservdelar enkelt och känna sig trygg med märket Stiga är en självklar fördel som många uppskattar. Oavsett vilken typ av jordfräs som är lämpad för din trädgård så kommer du alltid kunna lita på din jordfräs från Stiga som kommer att ta det hårda jobbet från dig på ett proffsigt sätt utan att du blir trött.