Meny Stäng

Partner Jordfräs

När du skall köpa en jordfräs som skall passa ditt arbete i trädgården på sommaren, så gäller det at välja en modell som ger dig allt du behöver samt är tillförlitlig på alla sätt. Då skall du titta på en jordfräs från Partner som har allt du behöver för att ha god lycka hemma trädgården.

En jordfräs från Partner har även tillbehör som du kan köpa till så att du kan använda jordfräsen till andra saker i trädgården som kupning, kantskärning samt mossrivning som gör din jordfräs till ett väldigt bra redskap i trädgården. En jordfräs från Partner är mångsidig och användarvänlig på alla sätt då den drivs av vanlig bensin, och har endast en viken ligger normalt på runt 30 kilo till 46 kilo beroende på modell.

Stark motor

När du använder din Partner jordfräs i trädgården så kan den arbeta på en bredd runt 55 cm, och de dyrare modellerna kan även utföra arbeten i trädgården som plöjning p.g.a. sin starkare motor. Fördelen med att köpa en fräs från Partner är att du får mycket maskin för pengarna och är du en person som vill ha en jordfräs som du kan göra många olika saker med så skall du lägga till lite pengar så att du får en modell som har flera egenskaper. Partner jordfräs av en mer dyrare modell har en större bränsletank och styret är fällbart så att du kan arbeta i olika lägen, samt så är handtaget vertikalt justerbart för bästa ergonomiska arbete.

Smart backväxel

Partners jordfräsar har alltid en backväxel på alla modeller vilket gör den enkel att manövrera när du arbetar i trädgården. Den har en motortyp från Loncin som är stark och kommer hjälpa dig under många år i trädgårdsarbetet som kan vara väldigt påfrestande många gånger. Men inte längre om du skaffar en jordfräs från Partner så kommer den att underlätta arbetet för dig. En genomgående kvalité är något av det första intrycket man får av en jordfräs från Partner, och du kommer att känna att du har gjort det bästa valet inför sommarens arbeten.

Kraften hos en Partner jordfräs gör att du inte kommer att ha några som helst problem när du skall fräsa jorden i landet på ett enkelt sätt som gör att du kommer att få en fin jord som du plantera många olika typer av grönsaker, potatis eller vad du väljer. En Partner jordfräs är svart och ger dig en jordfräs med en snygg design samt att den gör vad skall göra i trädgården, och jordfräsen är också lätt att flytta mellan landet och garaget p.g.a. sin kompakta design. En jordfräs från Partner kommer att bli din partner i trädgården helt enkelt.