Meny Stäng

Husqvarna jordfräs

När det är dags att fräsa jorden i landet så vet du hur jobbigt det är att göra det för hand med alla manuella typer av trädgårdsredskap. Ett proffs använder sig av en jordfräs från Husqvarna eftersom hög kvalité av komponenter och ett större urval av produkter med starka motorer och många praktiska tillbehör som hjälper dig i trädgården.

Den minsta typen av en jordfräs från Husqvarna får dig redan att hissna till, med en låg vikt på endast 12 kilo och gör den väldigt lätt tillexempel att flytta från hemmet till sommarstugan. Hög kvalités motor från Subaru finns monterad med en helt genomskinlig tank så du enkelt kommer att se nivån på bensinen. Andra smarta tillbehör som mossrivare, kupplog, ogräsrensare, kantskärare samt vertikalskärare kommer att göra en jordfräs från Husqvarna till en av de bästa att välja mellan.

Smarta funktioner

En jordfräs från Husqvarna är framtagen för att den skall hålla i många år, och är proffsigt genomtänkt på alla möjliga sätt. En större modell av Husqvarnas jordfräsar har större motorer som även dessa är från Subaru, vilket gör att kraften är enorm, och andra smarta funktioner som pneumatisk in och urkoppling, justerbart handtag både vertikalt och horisontellt för din bästa ergonomi, lätt att flytta med transporthjul och plantskydd sitter där som standard.

När du väljer en jordfräs från Husqvarna så kommer du alltid att känna dig nöjd på alla möjliga sätt, och även om du väljer den minsta modellen så kommer den självklart att göra jobbet som den utlovar, samt att har du en trädgård både hemma och i sommarstugan så kommer jordfräsen från Husqvarna att vara lätt att ta med sig i bilen, och rymmer också lätt i bakluckan utan att du måste använda en släpvagn för att transportera jordfräsen.

Det känns som att Husqvarna har tänkt på allt när det gäller en jordfräs, och samtidigt som man tar allvarligt på kvalitén för att du skall kunna ha en jordfräs som passar dig och att den skall hålla under många år. Priserna på Husqvarna jordfräsar är lite högre än de traditionella maskinerna på marknaden, men du kommer att kunna se det som en investering då en jordfräs är av större kvalité många gånger och kommer därför att ta hand om din trädgård i många år utan att du behöver köpa en ny för att materialet på den billiga jordfräsen var för vek.

Gör som proffsen och välj en jordfräs från Husqvarna och du kommer att vara kung i trädgården, samt att du kommer att göra grannarna avundsjuka och känna dig trygg under många år.